De obicei, primul lucru ce atrage atentia la o casa este gardul ce o inconjoara, el fiind detaliul care va influenta in mod sigur perceptia privitorilor asupra casei noastre. Tocmai de aceea, impactul vizual produs de gardul pentru care optam trebuie luat in calcul atunci cand facem aceasta alegere.

Care sunt factorii principali care influenteaza aceasta decizie?

Primul aspect de care trebuie sa tinem cont in alegerea gardului pentru casa noastra este rolul pe care acesta o sa-l aiba. Exista garduri din lemn cu rol strict decorativ si garduri ce au si rol de protectie. Astfel, zona in care locuim si pericolele la care este expusa proprietatea va fi factorul decisiv ce ne va ajuta in alegerea gardului potrivit.

Desigur, arhitectura casei si designul elementelor integrate in aceasta sunt un alt factor principal de care trebuie sa tinem cont. Gardul trebuie sa fie in concordanta cu influentele arhitecturii casei, deci daca elementele predominante sunt din lemn cu anumite caracteristici (culoare, tipul lemnului, elemente geometrice specifice, influente moderne/rustice, etc), atunci gardul nu trebuie sa abordeze teme diferite.

Pentru ca stim ca din aceasta perspectiva nevoile si gusturile oamenilor sunt diferite, in gama de garduri din lemn disponibile la Lemnario am inclus modele cat mai variate.

Iata cateva idei de modele garduri din lemn pentru care poti opta oricand la Lemnario:

Gard din lemn cu model rustic #5

Puteti alege acest model de gard pentru a da o nota rustica locuintei dvs. Este un gard fabricat din lemn de molid sau brad de calitate premium, tratat si uscat.

Gard din lemn cu model modern #3
Daca locuinta pentru care il alegeti este una cu influente moderne, atunci acest model se potriveste perfect.

Gard din lemn cu scanduri alternate #12
Daca sunteti adeptul intimitatii atunci cand vorbim de locuinta proprie, puteti opta pentru gardul din lemn confectionat din scanduri alternate.

Gard din lemn model concav #2
In cazul in care zona unde locuiti va permite sa alegeti un gard cu rol pur decorativ, lasand la o parte rolul de protectie, atunci gardul din lemn model concav este cu siguranta una din cele mai bune alegeri.

Daca esti in cautarea gardului din lemn perfect pentru locuinta ta, poti sa regasesti aceste modele plus multe alte idei creative pe siteul lemnario.ro. Varietatea de modele si calitatea premium pe care le oferim, ne recomanda in piata si ne defineste profesionalismul.